
دکتر رحمان عرفانی
پژوهشگر مروج ارشد متخصص برنج
استادیار موسسه تحقیقات برنج کشور (معاونت مازندران)
تلفن محل کار: 011-43253786
پست الکترونیک: r_erfani2002@yahoo.com
شرح مختصر تخصص:
دکتر رحمان عرفانی، زاده بابل در سال 1347، پژوهشگر مروج ارشد متخصص برنج مدرک کارشناسی رشته زراعت و اصلاح نبات را در سال 1371 از دانشگاه شیراز و کارشناسی ارشد را در رشته زراعت از دانشگاه تربیت مدرس تهران در سال 1374 اخذ نمود. پس از بیست سال فعالیت در موسسه تحقیقات برنج کشور در حوزه تخصصی زراعت برنج ، بذر و کشت مستقیم و فعالیت بسیار در حوزه های مدیریت منابع انسانی در موسسه و دانشگاه علوم کشاورزی ساری،دکترای تخصصی خود را در رشته زراعت با اولویت تولید محصول سالم و ارگانیک از دانشگاه علوم کشاورزی ساری در سال 1397 اخذ نمود. تحقیق و پژوهش در زمینه مباحث زراعت و فیزیولوژی برنج ، تولید بذر ، محقق –مروج معین بیش از 8 سال در حوزه برنج و برگزاری کلاس های آموزشی برای بهره برداران و کارشناسان ترویج کشاورزی ، اجرای پروژههای تحقیقاتی در زمینه بهزراعی برنج با فعالیت به عنوان مجري مسئول، مجری و همکار اصلی بیش از 80 پروژه تحقیقاتی، چاپ چندین مقاله علمی در مجلات مختلف داخلی و بینالمللی، چاپ بیش از 15 مقاله علمی در كنفرانسها و همايشهاي ملي و بينالمللي و معرفی رقم جدید و پر محصول "تیسا" و مشارکت در معرفی چندین رقم برنج ( شامل صالح ،کادوس ،درفک ،کوهسار و طارم مازند) از جمله فعالیتهای علمی تخصصی ارزشمند ایشان به شمار می رود.
مهمترین دستاوردها و تجارب
محقق و عضو هیات علمی و مجری طرحهای استانی و پروژههای ملی
پژوهشگر مروج ارشد سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی در زمینه برنج
دارای حدود 25 سال سابقه مدیریت در پست های مختلف در موسسه گیلان و مازندران و نیز دانشگاه مازندران
اجرای بیش از 40 پروژه پژوهشی به عنوان مجری مسئول و بیش از 50 پروژه خاتمه یافته به عنوان همکار اصلی یا در دست اجرا و راهنمایی / مشاوره چندین پایاننامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری تخصصی
انتشار بیش از 15 مقاله علمی پژوهشی داخلی و خارجی و افزون بر 15 مقاله در همایشها و سمینارها
معرفی یک رقم جدید برنج بنام "تیسا" و اخذ پژوهشگر برتر در سال 97 در هفته پژوهش و دریافت لوح تقدیر از وزیر محترم کشاورزی
انتشار بیش از 30 عنوان گزارش علمی – فنی / علمی – تحلیلی
عضویت در انجمنهای علمی
انتشار چندین دستورالعمل فنی به عنوان مولف و مشارکت در انتشار نشریات و دستورالعمل های فنی در موضوع برنج