
دکتر یزدان مرادی
پژوهشگر مروج ارشد متخصص فرآوری محصولات شیلاتی
دانشیار موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
تلفن محل کار: 88381087-021
پست الکترونیک: ymorady@yahoo.com
شرح مختصر تخصص
آقای دکتر یزدان مرادی پژوهشگر مروج ارشد متخصص فرآوری محصولات شیلاتی صاحبنظر در زمینه تخصصی فرآوری ، بسته بندی، بهداشت مواد غذائی ماهی ، میگو، خاویار، ریزجلبک ها دکترای تخصصی در رشته علوم وصنایع غذائی با گرایش فرآوری آبزیان ، خود را در سال 1387 از دانشگاه UPM مالزی اخد نمود. دکتر یزدان در بیش از 90 طرح و پروژه تحقیقاتی در زمینه های تولید فرآورده های شیلاتی انواع آبزیان ، بسته بندی، پایش آلاینده ها ، روش های نگهداری، هندلینگ، بهداشت محصولات شیلاتی، ارزیابی ارزش غذائی ،افزودنی ها، بازار به عنوان مجري طرح، مجری مسئول، مشاور و همکار اصلی همکاری داشته اند، چاپ 110 مقاله علمی پژوهشی در مجلات مختلف داخلی و بینالمللی، كنفرانسها و همايشهاي ملي و بينالمللي و تالیف ،ترجمه و ویراستاری 5 عنوان کتاب تخصصی از جمله فعالیتهای علمی تخصصی ارزشمند ایشان است.
مهمترین دستاوردها و تجارب
اجرای سیستم Haccp در تولید خاویار کشور
تدوین کتاب نقشه راه توسعه صنعت فرآوری آبزیان کشور
دستیابی و انتقال دانش فنی تولید پاستای غنی شده با ریز جلبک اسپیرولینا
دستیابی دانش فنی تولید کپسول از خیار دریایی
برگزاری کلاس آموزشی نشست های تخصصی برای گاهش ضایعات و تلفات آبزیان در زنجیره ارزش
برگزاری کلاس های آموزشی تولید فرآورده های شیلاتی برای کارکنان جهاد کشاورزی
چاپ برشور، اپلیکیشن و دستورالعملهای علمی ـ فنی/ ترویجی، استانداردهای ملی در زمینه محصولات شیلاتی
اجرای طرح تحقیقاتی فرآوری و نگهداری ماهی تیلاپیا
تولید تحقیقاتی محصولات متنوع شیلاتی از ماهیان پرورشی گرم آبی و سردآبی
تدوین برنامه محوری علم و فنآوری امنیت غذایی در حوزه شیلات وآبزیان
تولید محصولات با ارزش افزوده از ساردین ماهیان و فانوس ماهیان
اجرای طرح بررسی برخی خواص غذایی ، داروئی، بهداشتی و آرایشی ترکیبات شیمیایی خیارهای دریایی خلیج فارس و دریای عمان
اجرای موفق غنی سازی فرآورده های غلات با ریزجلبک اسپیرولینا
تولید فرآورده های با ارزش افزوده از ماهی کیلکا
پایش آلاینده ها در آبزیان دریای خزر